Den reviderte utgaven av teknisk veileder som ble lansert 10. februar finnes nå også på Elbok for ikke-medlemmer.

Ny utgave av teknisk veileder – installasjon av solcelleanlegg

Ny revidert utgave av teknisk veileder ble lansert 10. februar. I den nye versjonen kan man nå oppdatere seg på alle typer solcelleanlegg: solparker, off-grid, landbruk, bolig og industri/næring.

Publisert

«Teknisk veileder: Solcelleanlegg i bolig» ble lansert i januar 2020. Veilederen kommer nå i sin femte versjon. Hovedelementene i denne revisjonen er utvidelsen av tilpasninger til ulike typer anlegg. I forrige versjon var det egne kapitler for bolig og landbruk, mens nå er det også lagt til kapitler for off-grid, solparker og industri/næring.

– Dette er en grundig revisjon vi har brukt mye tid på, så jeg anbefaler alle som interesserer seg for solkraft å ta en titt. Endringene som er gjort på bakgrunn av tilbakemeldinger og ønsker fra medlemmer har gjort at lengden på veilederen har økt fra 28 sider i versjon 4 til 44 sider. Tanken bak er å gjøre veilederen såpass omfattende er at den skal være et oppslagsverk for Nelfos medlemmer som berører de fleste relevante problemstillingene i solbransjen, sier fagsjef for elektroteknikk i Nelfo, Marie Kolderup, i en artikkel på egne nettsider.

Den reviderte utgaven er også tilgjengelig for alle i elbokformat.

Powered by Labrador CMS