Redaktør Mari Bræin Faaberg er glad for å kunne tilby abonnenter en bedre nettløsning av magasinet i 2023.

Brann & Sikkerhet blir nettmagasin

Brann & Sikkerhet har fått en helt ny digital løsning, for å bli mer tilgjengelig for leserne. Papirutgaven av magasinet fortsetter med fire utgaver i året.

Publisert Sist oppdatert

Brannvernforeningen fyller 100 år i 2023 og gjør flere løft for å markere jubileumsåret. Også Brann & Sikkerhet utvikler seg videre til neste år, og får på plass nytt nettmagasin i løpet av årets første måneder.

– De siste årene har vi merket at stadig flere etterspør digital tilgang. Vi tilbyr en slags nettløsning allerede, men fra neste år blir det et heldigitalt nettmagasin med oppdaterte saker gjennom uka, sier redaktør Mari Bræin Faaberg.

Skal gå i dybden

Akkurat som Brannvernforeningen, fokuserer Brann & Sikkerhet på forebygging og vil ellers fortsette i samme stil som før. Brann & Sikkerhet skal gå i dybden på branner og fortsette å ta for seg organisatoriske og regulative sider ved brannvernet.

– Internt sier vi at vi ikke skal servere varme retter. Med det mener vi at vi ikke har som mål å omtale aktuelle hendelser, men hos oss skal leserne heller få informasjon om hvorfor brannen startet og hvorfor brannen kunne utvikle seg slik den gjorde, sier Faaberg.

– Vi gleder oss til å presentere det nye og tidsriktige fagbladet vårt til våren 2023, legger hun til.

Full tilgang til samme pris

Nåværende abonnenter av bladet vil få tilgang til nettmagasinet så snart det er publisert til samme pris som i dag. For 560 kroner vil man få fire utgaver av bladet og full tilgang til Brann & Sikkerhet på nett. Det vil også komme ulike abonnementsløsninger på nett med mulighet for abonnement for kortere og lengre perioder, og abonnement med flere brukere for blant annet bedrifter.

Fagbladet Brann & Sikkerhet kom første gang ut i 1926, bare tre år etter Brannvernforeningen var grunnlagt, og er Norges eldste tidsskrift innen brannvern og sikkerhet. Helt siden starten har fagbladet virket for bedre brannsikkerhet på mange plan i samfunnet.

Powered by Labrador CMS